#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

30.04.2024 11:31

Doktersassistente Kerime aan het woord


Ons werk wordt zelden erkend, maar onze impact is onmetelijk.


In de stille momenten van mijn vrije dag, overdenk ik het diepgaande werk van doktersassistentes. We zijn de eerste die arriveren en vaak de laatsten die vertrekken. Maar ons werk gaat verder dan alleen de uren op de klok.

Het is het hartverscheurende snelle schakelen bij spoedgevallen, de immer volledige aandacht bij elk telefoontje om de urgentie te bepalen, het troosten van angstige patiënten en gewoonweg een luisterend oor bieden.

Het is ook het stille lijden, de emotionele last die we dragen wanneer we een patiënt moeten doorverwijzen naar een specialist, wetende dat dit hun wereld op zijn kop zal zetten. Het is het omarmen van de pijn en vreugde van anderen, terwijl we zelf vaak onze eigen emoties onderdrukken tijdens zo een telefoongesprek..

We jongleren met administratieve taken, werken door pauzes heen, en zetten ons voortdurend in om de zorg naadloos te laten verlopen, zelfs wanneer de wereld om ons heen in chaos lijkt te vervallen.

Vandaag wil ik mezelf en mijn mede doktersassistentes eren voor hun grenzeloze toewijding en onzelfzuchtige inzet!!

Ons werk wordt zelden erkend, maar onze impact is onmetelijk. Laten we samen stilstaan bij de diepte van onze toewijding en de onuitwisbare sporen die we achterlaten in de levens van anderen. We zijn niet alleen gezondheidswerkers, we zijn hoeders van hoop en menselijkheid. Laten we trots zijn op het verschil dat we maken, zelfs in de stille schaduwen van de zorg.


Terug naar het overzicht
Inschrijven Afspraak maken